Om mig

Jag är nog lite av en ”allt i allo”. Det finns väldigt mycket jag tycker om att göra men det jag brinner för mest just nu i skrivande stund är nog mat/hälsa. För mig blir det då naturligt att odling också ingår här. Ju mer jag läser på och lär mig om hur vårt samhälle fungerar desto mer rädd blir jag.
De senaste åren har jag jobbat på att ta bort väldigt farliga kemikalier från vår mat i första hand. Det fortsätter hela tiden och jag lär mig mer och mer för varje dag.
Jag kommer att dela med mig av det jag lär mig här på denna sida så du också kan ta del av det.

Jag bor i en liten by, i ett hus med min man, våra tre katter och vår papegoja. Vi har en liten trädgård där jag odlar så mycket jag kan.
Nu till sommaren kommer jag även att odla lite i krukor på vår terrass. Tyvärr så har jag inte tillräckligt med yta för att det ska täcka vårt årsbehov att grönsaker men vi klarar oss i alla fall i 6 månader än så länge. Det är bra mycket bättre än inget! (anser jag)

Jag har alltid gillat fotografering. Jag fick en jättefin kamera av min man i bröllopspresent. Efter att jag blev sjuk har jag inte fotograferat så mycket men jag ska inom en mycket snar framtid börja med det igen.

Jag vet inte varför men jag gillar att göra hemsidor (inkl. webbshop) också. Jag har ingen utbildning inom detta men jag har ändå lyckats göra några stycken. 😉

Jag är utbildad ekonom men har också pluggat marknadsföring i 1,5 år.
Det senaste jag läst är några kurser på Shaw Academy, Irland, i Online Marketing, Blogging and content marketing och nu senast Social Media Marketing.