Avkoppling på schemat

Avkoppling på schemat var temat i helgen som gick. Efter 6-7 månader bestående av renovering så tyckte tydligen familjen att vi behövde avkoppling.
I julklapp fick vi därför en övernattning på Kosta Boda Art Hotell med fritt inträde till tränings- och spaavdelningen. Hotellfrukost ingick ju också vilket vi såg fram emot väldigt mycket  😀

Vi var inte alls sugna på detta men vi ändrade vår åsikt efter att vi varit där. 🙂 Vi låg i poolen i över 3 timmar på fredagskvällen och hade väldigt roligt där. Efter det så gick vi till glasbaren och tog en drink. Totalt slut i kroppen!
De serverar en väldigt stor och fin hotellfrukost med allt möjligt gott.
Det är väldigt fint där så jag kan varmt rekommendera dig att åka dit. Personalen var mycket hjälpsam och trevlig.

Lördagen

Precis innan vi åkte till Kosta så kom de hit och började fälla vår blodbok. Efter att vi ätit hotellfrukost så satte vi oss i bilen och åkte hem. Spända över hur det skulle se ut i vår trädgård. Det var ju ingen vacker syn vi fick direkt. Eftersom vi var totalt slut så orkade vi inte ta tag i det direkt. Kroppen ville liksom inte att jag skulle stå upp.  🙂
Dessutom så var det ju den 1 april och vår älskade lilla goja fyllde 26 år  🙂
Det blev en massa gott till honom för att fira hans dag.

Senare på eftermiddagen gick vi ut en liten runda och räfsade ihop lite kvistar och ”bröten” som låg kvar efter trädfällningen.

Terrass

Nu i veckan har orken kommit tillbaka lite. Jag har börjat tvätta den ena av våra två terrasser. Det är stora terrasser och den på framsidan tar mycket längre tid p.g.a. räcket som är runt den också. Det är mycket att tvätta men det är samtidigt kul när man ser resultatet av det.

Min odlingstunnel kom levererad med posten igår så jag hoppas innerligt att vi kan sätta upp den till helgen.  🙂

 

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.